Koronavirüs ve Uzak Çalışma IT dünyasında yeni gündemin önemli maddeleri arasında yer almaya başladı. Uzak çalışma metodları IT dünyasında her zamankinden çok daha fazla önem kazanmıştır. Daha önceden uzaktan veya evden çalışma için altyapı hazırlığı yapan şirketler bu sürece adapte olmakta zorlanmazken, hazırlıksız yakalanan şirketler için süreç oldukça zorlayıcı olmaktadır.

Bu yazımızda uzun zamandır danışmanlığını verdiğimiz ve pandemi döneminde daha sık kullanılan yazılımlar hakkında bilgi vermeyi amaçlıyoruz.

Koronavirüs ve Uzak Çalışma

Uzak Bağlantı Araçları

Uzak çalışma araçları özellikle kullanıcıların evden çalıştığı dönemlerde son derece kritik bir role sahip. Kullanıcıların kesintisiz bir IT Altyapı hizmeti alabilmesi için mevcut ürünleri daha iyi uyarlamaları veya yeni ürünlere geçmeleri gerekebilir.

Zoho Assist

Zoho Assist son kullacılara direkt katılımsız veya remote access metotu ile bağlanmaya olanak sağlayan bir bulut tabanlı yazılımdır.

Zoho Assist’in öne çıkan özellikleri

  • Katılımsız bağlantı seçeneği
  • Kapalı cihazları uzaktan açabilme
  • Ekran kaydı özelliği
  • Ekran karartma özelliği
Koronavirüs ve Uzak Çalışma

Kullanım Senaryoları

  • Dünyanın herhangi bir yerindeki bilgisayarlara kolayca erişin. Uzaktan erişim yazılımı ile müşteri memnuniyetini artırmak için uzak bilgisayarları verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Müşterilerin uzak masaüstlerine bağlanın. Uzaktan PC erişimi oluşturmak daha hızlı sorun gidermenizi sağlar ve müşterilerinizin mutlu olmasını sağlar.
  • Müşterilerin sorunlarını uzaktan çözmek için BT yardım masanızı uzak masaüstü yazılımı ile güçlendirin. Çözüm süresini kısaltın ve üstün hizmet sunun.

Koronavirüs ve Uzak Çalışma

Koronavirüs ve uzak çalışma bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Bu dönemde Zoho ürünlerimizin size yardımcı olabileceğini düşünüyorsanız ürün sayfamızı veya üretici sayfasını ziyaret edebilirsiniz.